torsdag, februar 23, 2006

Min Bibelhistorie

Den Kristne avisen Vårt Land trykker daglig under tittelen "Min Bibelhistorie" noen mer eller mindre søtladne og sentimentale men alltid forholdsvis ufarlige artikler som skal vise hva bibelen betyr for kristne mennesker. Her er mitt bidrag, men det kom aldri på trykk i Vårt Land:
---------------------------------------------------------------------------

I bibelsk tid, da kvinner og barn, guttebarn unntatt naturligvis, ble regnet som lite mer enn kveg, eller buskap, var det å ha sex med barn bare enda et av mannens ”privilegium.”

Dere vet dem som var så heldige å bli født med en penis. I et slikt samfunn måtte man være ekstremt tidlig ute om man skulle få tak i en jomfru. Ingen mann med respekt for seg selv ville naturligvis ta i hunkjønn som allerede var ”åpnet.”

Vi kjenner sikkert alle til historien om David, som i sine senere år begynte å få problemer med potensen fikk en ung jomfru med seg i senga for å hjelpe til med dette problemet. Det måtte naturligvis være en jomfru, for noe annet kunne man jo ikke by denne Guds store helt.

Allerede i begynnelsen av Bibelen blir vi kjent med Gud og hans interesse for ”uåpnede” jentebarn. Moses, som vi kjenner som en av Guds utvalgte var ifølge Bibelen svært opprørt over sine soldater fordi de hadde trosset hans og Guds ordrer om å slakte ned alle menneskene i Midjan. La oss lese Guds Ord:

”14 Moses var harm på befalingsmennene som kom tilbake fra felttoget, både tusenmannsførerne og hundremannsførerne. 15 Han sa til dem: «Har dere spart alle kvinnene? 16 Det var jo de som etter Bileams råd lokket israelittene til troløshet mot Herren den gangen ved Peor, så pesten rammet Herrens menighet. 17 Nå skal dere slå i hjel alle smågutter og alle kvinner som har hatt samleie med menn. 18 Men alle unge piker som ikke har hatt samleie med menn, skal dere spare.” 4 Mosebok 31: 14-18.

Tenk for en bløthjertet samling menn dere. Disse Israelske mennene tenkte åpenbart at det å slakte ned alle disse jentebarna var en forferdelig sløsing med potensielle sex leketøy og billig arbeidskraft. Ja selvfølgelig skjønte de at de måtte slakte ned foreldrene og brødrene til disse jentebarna, det var jo klart, men det å drepe alle disse jentene som de kunne kose seg med uten noen innblanding fra deres vantro og hedenske foreldre var da rent sløseri. Hva i all verden var det Gud og Moses tenkte på?

Nå endte jo dette svært godt som vi ser ovenfor. Både Gud og Moses må åpenbart ha kommet på bedre tanker og innsett at dette var bortkastede resurser, så de tillot nå at jentebarna som ikke var ”besudlet” aller nådigst lunne få leve. Guds Ord gir oss også utmerket informasjon om hvilket antall jentebarn det dreide seg om:

”31 Moses og presten Elasar gjorde som Herren hadde befalt Moses. 32 Krigsbyttet, det som var igjen av det krigerne hadde røvet, var i alt 675 000 sauer, 33 72 000 okser og kuer 34 og 61 000 esler. 35 Av mennesker var det i alt 32 000 kvinner som ikke hadde hatt samleie med menn..” 4 Mosebok 31: 31-45.

Dette må ha vært en av historiens mest fantastiske fester for pedofile. Tenk det dere, de Israelittiske mennene hadde her ikke mindre enn 32000 jentebarn til disposisjon. Man undres uvilkårlig på hvilke metode de brukte for å finne ut hvem ”som ikke hadde hatt samleie med menn.” Hvordan fant de ut av det? Helt hvordan det ble gjort vet vi ikke men ifølge Bibelen, ”Guds Ord”, fant de 32000 jomfruer. Tenk på den jobben, hvor mange måtte de undersøke for å finne de 32000? Dobbelt så mange kanskje?

For en vidunderlig tid dette må ha vært dere. For et vidunderlig folk og for en herlig Gud de tilba! Tenk på hvordan han tok vare på sitt utvalgte folk når han på denne herlige måten forsynte dem med masser av sex leketøy og arbeidskraft. Hvor takknemlige kan vi ikke være for slike oppbyggende opplysninger fra Guds Ord!

Alt dette må utvilsomt være en del av de fantastiske ”verdiene” Kristne snakker om hele tiden. Bibelen er jo full av eksempler på slike verdier. Det skulle da bare mangle at vi ikke tar vare på våre ”Kristne grunnverdier” og vår ”Kristne kulturarv” når vi ser slike lysende eksempler fra Guds Ord. Hva skal vi med slike verdslige ting som menneskerettigheter og barnekonvensjonen når vi har Guds ord å rette oss etter?

Alle vi som er oppvokst i et Kristent land vet jo at Kristendommen er den eneste sanne religion. Alle andre religioner er falske og kommer fra Satan, det lærer vi i Guds Ord.

mctjommi

0 Comments: