søndag, juni 01, 2008

Metal Søndag 1. juni


Napalm Death - From Enslavement to Obliteration
Earache Records, 1988

Jeg har allerede skrevet om Scum, som er Napalm Death sitt første album. Så ønsker du en forklaring på hva grindcore er for noe anbefaler jeg deg å lese den først.
Selv om Scum er et tøft album og er det albumet som virkelig definerte grindcore, er det dette albumet til Napalm Death virkelig viser hva de er god for. Dette er en halvtime med skikkelig tøffe og knusende grind låter uten nåde. Her finner du en så godt som perfekt blanding av ekte hardcore punk, thrash og tidlig death metal. Det er nesten umulig å ikke bli revet med av riffene og sitte stille. Dette albumet er som skapt for headbanging og moshing.
From Enslaved to Obliteration er selveste definisjonen på hva som er god grindcore. Dette albumet er mye tyngre, raskere og mørkere enn Scum, så likte du det albumet kommer du til å elske dette.

Jeg trenger egentlig ikke å si mer. Det er ingen fancy pynt, bare rettfrem brutal og nådeløs grind. Dette er musikk for både punkere og metalheads, og liker du ikke dette albumet er neppe noen av delene. Dette albumet er fylt opp så mange kule riff at det ikke er til å tro, så du har ingen grunn til å utsette innkjøp av dette albumet.
Hvorfor sitter du og leser dette? Logg inn på hva eller hvem enn som er din plateforhandler på nettet og bestill dette albumet nå!

----------------------

Blasphemous Creation er et skikkelig tøft black metal band fra USA med to selvfinansierte EP-er og en demo. Du kan høre låter fra demoen på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Yngwie J. Malmsteen - Adagio

Rozz - Né pour le Hard

Show-Ya - Lovers
Verden hadde vært et mye bedre sted om det var flere band som Show-Ya.

0 Comments: