søndag, april 06, 2008

Metal Søndag 6. april


Megadeth - Killing is my Business...and Business Is Good
Combat Records, 1985

Hører du på god gammeldags thrash fra 80-tallet vet du nok dette bandet. Du vet nok om at dette er bandet Dave Mustaine dannet etter at han ble sparket ut av Metallica og alt det der, så jeg kommer ikke til å skrive noe særlig om det.
Som sagt dette er god gammeldags thrash og det er egentlig alt du trenger å vite. Riffene og trommingen er tøff som faen og alt det der man forventer fra thrash, men det er ingen tvil om at Megadeth har et eget unikt lydbilde.
Gitarspillet på dette albumet er genialt og samspillet mellom Dave Mustaine og Chris Poland er fantastisk. Alle låtene er fylt med tøffe riffstrukturer som bare Dave Mustaine kunne lage før han ble en kristen talentløs sullik. Og det er ingen tvil at vokalen til Dave Mustaine er med på å gjøre dette albumet genialt.
Og høres Mechanix misstenkelig ut som The Four Horsemen fra det første Metallica albumet? Det er fordi Dave Mustaine skrev den og halvparten av alle låtene på det albumet.

Alle låtene på dette albumet er et stykke viktig speed metal historie. Liker du thrash og speed metal vet du fra før hvor bra dette albumet er, men dere amatør metalheads trenger å legge vekk det moderne pisset dere hører på og skaffe dere Killing is my Business...and Business Is Good.

---------------------

The Rite of Retaliation er tøff som faen death metal fra Kroatia som har gitt ut to demoer. Har du god smak når det kommer til death metal burde du sjekke ut deres Myspace.

Over til metal musikkvideoer.

Medina Azahara - Tierra de libertad

Xystus - End of the line

Motörhead - Whorehouse Blues

0 Comments: