mandag, februar 20, 2006

Holocaust denier Irving is jailed

Dette er dum sak for meg. Alle som nekter for Holocaust er enten løgnere eller idioter, men at man skal arresteres for det er helt absurd. Og når David Irving sier at han ikke lengre er en holocaustnekter gjør det bare saken enda mer absurd og unødvendig.

Jeg er glad for at Norge ikke har slike idiotisk sensurlover.

Link

3 Comments:

Helge said...

Så vidt jeg vet så har Frankrike, Tyskland, Canada og da antageligvis også Østerrike lover som forbyr å "fremme" en ideologi som er basert på hat.

Jeg synes det er alldeles latterlig å sende Irving i fengsel, det vil gjøre ham til en "samvittighetsfange" og gi ham ufortjent mye publisitet. Slikt gir bare allerede skrullete konspirasjonstullinger ekstra næring, og det er ingen tjent med.

Anonym said...

Helt fjernt. For det første er det latterlig at man fengsler ham i noe som skal være et såkalt demokrati, for å si sin latterlige mening. For det andre, gir dette ham mer publisitet og gjør ham til en martyr for andre jødehatere og sist men ikke minst har han jo sagt at han faktisk tror på Holocaust alikevel.

Anonym said...

Norge har da ikke så ren samvittighet heller... se f.eks.: http://blog.tjomlid.com/2006/10/24/grov-urett-mot-en-stor-idiot/