søndag, november 12, 2023

Metal Søndag 12. november


Det er ingen tvil om at Motörhead var et legendarisk liveband. Alle opptak jeg har hørt er fantastiske, og dette opptaket fra Giants of Rock festivalen i Tavastehus, i Finland, fra 1988 er ingen unntak. Lemmy Kilmister er og blir en av de mest ikoniske frontmenn i rock 'n' roll. Hans hese stemme og bass spill dominerer scenen, og med Philthy Animal på trommer, så er det nesten så klassisk Motörhead som man får det. Jeg sier nesten siden dette er fra tiden bandet hadde to gitarister istedet for bare en. Og det er litt synd de ikke fortsatte med det siden det gav musikken et lite løft i livesammenheng. Phil Campbell og Würzel spiller bra sammen og får til noen ganske så kule gitarsoloer som passer låtene perfekt.

Det er Motörhead, det er et livealbum. Mer trenger man egentlig ikke å si. De bare kjører på med låtene med ren energi og Lemmy er som forventet utrolig underholdene mellom låtene. Er det en av de store klassikeren når det kommer til livealbum? Nei, men det er uansett et jævlig bra et. Har du god smak i musikk, så er det en selvfølge at du skaffer deg Nö Sleep at All.

---------------------------------------------------------------------------------

Termination Force er et britisk power metalband som har gitt ut to demoer/EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Seth Putnam, mest kjent fra Anal Cunt, er en av de største drittsekkene i musikkhistorien, noe som også gjør han til en av de mest interessante. Denne nesten en time lang dokumentar om han er ganske underholdene og jeg anbefaler den på det sterkeste.  

 

Nå over til metal musikkvideoer.



0 Comments: