søndag, september 02, 2018

Metal Søndag 2. september

Crepitation - The Violence of the Slams
Amputated Vein Records, 2015

Storbritannia har aldri vært den første nasjonen man tenker på når det kommer til death metal, men det er ingen tvil om at det er nok av solide britiske death metalband. Crepitation er godt plassert på den brutale siden av death metalsjangeren, med en stor dose med slam. De er et tydelig band som går inn for å være ekkel, grotesk og syk slik som all god slam death metal burde være. Riffene er brutale som faen og trommene holder ikke tilbake med bruken av blast beats. Det er musikk som virkelig river i øregangene og du kan kjenne at hodeskallen blir pulverisert. Siden dette er slam, så er det også catchy som bare faen på toppen av å være ultrabrutalt. Låtene er veldig varierte, så det føles aldri for monotont og med bare 23 minutter, så rekker det ikke å bli kjedelig. En annen ting som er variert er vokalen. Det er en uforståelig growling, men vokalisten tar i bruk all tenkelig teknikker som eksister innenfor brutal death metal.

Det er ikke så mye mer som egentlig trenger å bli sagt om The Violence of the Slams. Det er death metal, det er slam og digger du den type musikk, så er dette absolutt et album du burde sjekke ut. Det høres ut tøft som faen, og har den voldelige og blodige holdningen sammen med den perverse sansen for humor som kommer frem i låttitlene. Det er få slamalbum som kan påstås å være klassikere, men The Violence of the Slams kommer nært nok til den tittelen. Det er mulig og både kjøpe dette albumet på plate og høre det gratis på deres Bandcamp.

-----------------------------------------------------------

Forte Ruin er et finsk progressiv metalband som har gitt ut to selvfinansierte EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Jeg så Koldbrann og Iskald på Sinus denne fredagen. Det er egentlig ikke så mye å si om den konserten annen enn at den var jævlig bra. Begge band var i topp form og musikken var rå og stygg slik black metal skal være. Det var en fin kveld med mye øl og metal. Har du mulighet til å se dem live, så gjør det.

Nå over til metal musikkvideoer.

Watain - Outlaw

Avenger - Revenge Attack!

Twisted Sister - Hot Love

0 Comments: