søndag, april 08, 2018

Metal Søndag 8. april

Sauron - Satanic Assassins
Witches Brew, 2008

Etter det brutale angrepet som var Thrash Assault i 2004, så kom Sauron tilbake med et nytt angrep i 2008 med Satanic Assassins. I likhet med debuten, så er det snakk om rå thrash metal fra start til slutt. Åpningssporet Poser Holocaust sier klart og tydelig ifra at de er her for og sloss og drepe. Det er en dose av tidlig black metal i sounden, både i riff og i atmosfæren, samt en klar ettersmak av tysk thrash. Musikken på Satanic Assassins kommer ikke akkurat med noen overraskelser hvis du har hørt debuten, men det er aldeles ikke noe problem siden dette er akkurat den type musikk du bare må ha mer av. Det er den dosen med rask, stygg og voldelig thrash man trenger hver natt for å holde hatet og aggresjonen gående.

Satanic Assassins er ikke noe spesielt langt album med sine 34 minutter, men det er å forvente  av denne stilen. Den råe sounden er laget for disse korte stundene med sinne og kaos, så ofte trenger ikke et slikt album å være langt. Digger du rå black thrash, så er amerikanske Sauron et band du absolutt burde sjekke ut. Satanic Assassins er akkurat det albumet du trenger for å komme i rette stemning til å drepe for Satan.

--------------------------------------------------------------------------------

Infernal Slave er et amerikansk black metalband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.

Dynazty - The Human Paradox

Den Saakaldte - La vinteren vare evig

Blizzen - Trumpets of the Gods

0 Comments: