søndag, mai 28, 2017

Metal Søndag 28. mai


Etter et altfor kort debutalbum i 2003, så kom Sister Sin tilbake i 2008 med full kraft med albumet Switchblade Serenades. Dette er et album som virkelig rocker hard. Switchblade Serenades er den enkle og rettfrem typen av heavy metal som bare fungerer så utrolig bra. Det er snakk om catchy riff og mye energi. Liv Jagrell er en kvinne med mye aggresjon og pasjon, og man hører det tydelig i stemmen hennes. Hun var født til å fronte et band som Sister Sin. Alle låtene føles så levende og man kan se for seg at de fremføres i skitne barer og utrygge klubber hvor alle de sluskete kriminelle typene fra hardkokte 80-tallskrimfilmer henger i.


Det er ikke noe vits å overanalysere dette albumet. Det er den typen metal som er der for å rocke hardt. Det er en coverlåt av Make My Day av Motörhead, som er det perfekte bandet å sammenligne Sister Sin med uten at de direkte høres ut som dem. Bare tenk Motörhead og W.A.S.P. på deres mest sleazy. Det er egentlig alt du trenger å vite. Noen øl og dette albumet, så har du den perfekt måten å kaste bort 44 minutter på.

--------------------------------------------------------------

Aprilmist er et amerikansk black metalband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Guillermo Sánchez døde i går i en alder av 52 år gammel. Han er neppe noe kjent navn for de fleste her i Norge, men han var bassist i Rata Blanca, som var et av Argentinas første power metal. De har vært aktive siden tidlig 80-tallet og har lenge vært et av de store bandene der. Han spilte også i heavy metalbandet Mala Medicina.

Nå over til metal musikkvideoer.0 Comments: