søndag, april 02, 2017

Metal Søndag 2. aprilSelvfinansiert, 2014

Xenomorphic Contamination er et italiensk death metal band. De er av den brutale typen, som er nesten litt teknisk samtidig som at de har elementer av slam. Musikken er aldri for teknisk og de går aldri ned til de primitive nivåene slamband pleier å gå, så de gjør en god jobb å balansere de to elementene. Det er ganske rett frem moderne death metal med dyp growling og brutale riff, så det er egentlig lite som overrasker, men de har den rette mørke stemmingen som passer med bandnavnet og platecoveret. Det er selvklart en referanse til Alien fra 1979 og dens oppfølgere. Det er kanskje rettfrem death metal, men den føles ut som den kommer fra en annen verden som ser på mennesker som byttedyr. Det eneste som trekker ned er at det er en EP på bare 13 minutter.

Men nå som jeg har fått EP-en ut av veien, så kan dere se frem til en litt lengre anmeldelse av albumet i en fremtidig utgave av Metal Søndag. Dere kan høre på både EP og album på deres Bandcamp, og begge er til salgs på CD på deres BigCartel. Det er sikkelig death metal som er verdt å skaffe seg for en hver platesamler.

-------------------------------------------------------

Howling Giant er amerikansk stoner doom band som har gitt ut to selvfinansierte EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: