søndag, august 07, 2016

Metal Søndag 7. august
Acid Drinkers gjorde alt riktig på Are You a Rebel? fra 1990, så når de kom ut med oppfølgeren året etterpå, så var det bare å gjøre det som fungerte på nytt igjen. Dirty Money, Dirty Tricks har alt det som var bra med debuten. Gode riff, en masse energi , adrenalin og en god dose med humor. Dette er ekstremt underholdende thrash med en klar crossoverholdninger. Kanskje litt for lystig for de om ønsker mer seriøs og sint thrash, men perfekt når man ønsker noe catchy, morsomt og moshvennlig . Dette er thrash man kommer i veldig godt humør av. Musikken er veldig variert, men det er bestandig raske riff og tromming som holder energien gående. Som nevnt, så er det klare likheter med dette albumet og debuten. De prøver seg ikke på noe nytt her, og det fungerer siden et album i stilen til debuten ikke er nok. Dette er den perfekte oppfølgeren.

Begge albumene kan nesten sees på som et langt dobbel album siden de er så like. Det er et lang thrash party som man ønsker aldri sluttet. Det er fint lite jeg kan si om Dirty Money, Dirty Tricks som jeg ikke har allerede sagt om Are You a Rebel?. Begge albumene en undervurderte klassikere i mine øyne.

-------------------------------------------------

Skyless Aeons er et canadisk melodiøs death metal band med en selvfinansiert EP ute. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: