søndag, desember 06, 2015

Metal Søndag 6. desember


Selvfinansiert, 2015

Jøtnarr er et britisk black metalband med både crust punk og sludge metal i sounden. Det vil si, black metal er kanskje det nærmeste man kommer til noen god sjangerbeskrivelse. Musikken har en mer moderne og urban følelse enn hva mange assossirer med black metalsjangeren. Det er også musikk som er vanskelig å beskrive utover det. Black metaldelen av musikken er mest tydelig i riffene når de spiller fort, men når de senker farten, så hører det mer som atmosfærisk sludge (eller post-metal som mange kaller det). Musikken er fylt med sterke følelser og de hese skrikene svever over lydlandskapene de skaper med de varierte elementene som er i alle låtene.

Burn and Bury er bare 16 minutter lang, men det er ganske intense 16 minutter hvis man lar seg fange opp av stemningen. Det er bare 150 kopier som er trykket opp på CD, og 100 kopier på kassett. Heldigvis er de ikke solgt ut enda på bandets Bandcamp.

--------------------------------------------------


Jeg har begynt å skrive for permafrost.today. Jeg fortsetter å poste Metal Søndag her, men jeg vil også poste Metal Søndag, samt andre anmeldelser på permafrost.today.

--------------------------------------------------

Eyes in the Void er et østerisk metalcore band med en selvfinansiert EP ute. Dere kan høre EP-en på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.Fanvideo.

0 Comments: