søndag, desember 07, 2014

Metal Søndag 7. desember
Infestdead er et band jeg har blitt en stor fan av i det siste. Det er et av de over en million death metalprosjektene Dan Swanö har vært involvert i gjennom årene. Det er et svensk band, men musikalsk høres det akkurat ut som et death metal band fra Florida. Rettere sagt, det høres ut som Deicide, bare bedre enn det mest Deicide har noen gang gitt ut. I stedet for den svenske motorsaggitar sounden, så er det den blytunge Florida sounden med riff som er laget for knuse hodet på lytteren. Killing Christ er den første den utgivelsen deres, og selv om det er en EP på bare 11 minutter, så er det verdt tid og pengene det vil ta å spore den op. Eller bare gjør det gjorde og skaff deg debutalbumet Hellfuck, som har killing Christ som bonusspor. Svenske death metalveteran Dread står for vokalen, og hans growling er akkurat den type growling man assossirer med god gammeldags Florida death metal. Rettere sagt, han høres omtrent ut som Glen Benton fra Deicide.

Dette er satanistisk death metal som handler om å drepe Gud og ødelegge kristendommen (akkurat som i lyrikken til Deicide). Alle låtene er raske og korte, så man rekker ikke å kjede seg og man kan føle hatet og den mørke energien. Er du ute etter et skikkelig rush, så er Killing Christ alt du trenger.

----------------------------------------------------

Multinational Corporations er et pakistansk grindcore band med to demoer/EP-er ute. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: