søndag, august 03, 2014

Metal Søndag 3. augustWar metal er en stilart for spesielt interesserte. Det er først og fremst en stilart innenfor black metal blandet med en god dose death metal, men Angelcorpse er mer på death metal siden av stilen. Det er black metalelementer i en del av riffene og i vokalen, men det føles mye mer som death metal enn annen war metal. Ellers er Hammer of Gods et veldig typisk war metal album. Alle låtene er raske med nonstop blast beats og maskingeværtrommer, raske riff og alle låtene er fylt med satanistisk hat, ondskap og vold. Dette er musikk som gir følelsen av svidde Helvetes landskaper med evig krig og massegraver fylt med de voldtatte likene til kristne og Guds engler. Satan står over massegraven der Jesus ligger og ler mens han pisser på det maltrakterte liket. Landskapet lyser opp av ild og eksplosjoner fra bomber og granater. Soppskyer fra atombomber kan ses i horisonten. Dette albumet er den perfekte soundtracken til krig, massedrap og sodomi i Satans navn. Det er masse kule riff på dette albumet med raske gitarsoloer.

Dette er et jævlig kult death metal album med akkurat nok black metal i seg til at fans av alle typer for ekstrem metal kan digge dette. Hammer of Gods er en perfekt introduksjon til war metal. Ikke fordi det er på noen måte et mildere war metal album, men fordi det har mer klare og tydelige riff og gitarsoloer. Vanligvis er war metal et rot av kaotiske riff, mens dette høres mer ut som skikkelig ekstrem metal som klarer å fange opp råskapen man assosierer med war metal. Angelcorpse er et fantastisk death metal band i en stil som vanligvis er spilt av black metal band. Hammer of Gods er et album som hører hjemme i en hver platesamling.

---------------------------------------------------

Deconstructing Sequence er et britisk progressiv death metal bad med to selvfinansierte EP-er ute. Dere kan høre dem på deres ReverbNation.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: