søndag, april 27, 2014

Metal Søndag 27. aprilDet er mange ambient, darkwave, neofolk osv. sideprosjekter i black metalmiljøet. Det er nesten en selvfølge i disse dager at de som ønsker å lage mørk musikk gjennom tunge gitarriff og blast beats, også ønsker å lage mørk musikk gjennom symfoniske og/eller elektroniske elementer. Chaostar er ikke et sideprosjekt av noen black metalmusikere, men av folk fra det mer melodiøse og symfoniske death metalbandet Septicflesh. I motsetning til Septicflesh som er metal, så er Chaostar ren symfonisk darkwave. Det er null metal på dette og andre Chaostar album. En annen ting som er veldig annerledes fra Septicflesh er at lyrikken handler om science fiction og mer filosofiske emner. Det selvtitulerte debutalbumet til dette sideprosjektet er en episk romopera. Med den greskbritiske operasangeren Natalie Rassoulis på vokal, så skaper de unik neoklassisk darkwave.

Liker du episk science fiction og episk musikk, så er Chaostar et sideprosjekt som er verdt å sjekke ut. Det er null metal, men digger du symfonisk musikk med elementer av elektronisk musikk så vil du digge Chaostar. Dette er soundtracken til episk romeventyr.

-----------------------------------

Destroyers of All er et portugisisk death metal band som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre Ep-en på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.


Fanvideo.


0 Comments: