søndag, mars 02, 2014

Metal Søndag 2. marsAlle som elsker øl of thrash vet hvem Tankard er. De er nummer en grunn til at nesten alle retro-thrashband har låter om øldrikking og fyll. Tankard er ren thrash med raske riff som fucking ruler. The Meaning of Life er mye av det samme som tidligere album, bare ikke like genialt. Det vil ikke si at dette er på noen som helst måte at dette er et mindreverdig album enn de klassiske, bare ikke fresh og originalt. Thrashsjangerens gullalder var over da 90-tallet kom, og bare spille ren thrash holdt ikke lenger mål da death metal sakte, men sikker tok over. Når det er sagt, så er det bare å påpeke at dette albumet er fult av tøffe låter om øl, fyll og hat imot en korrupt og urettferdig verden. Det er nok tøffe riff og thrashrytmer til at man headbanger hele albumet. Det er nok av låter man vil huske resten av livet til at man kan i det minste si at dette albumet er en halvveis klassiker.

Dette er så ren thrash hele veien. Raske harde riff, skarptromme som blir slått i vill sinne, aggressiv vokal som synger om alle de grunnene du har for å være sint på verden vi lever i og moshing i fylla. Dette albumet ignorer 90-tallet helt og later som om det er fortsatt 1986. The Meaning of Life er nesten hel time lang (+ bonusspor om du hører den på CD), så det gir deg nok av tid til å tyne ned 20-30 øl mens du hører på det.

----------------------------------------

Nuclear Terror er et gresk thrash band med en selvfinansiert EP ute. Dere kan høre en låt fra den på deres ReverbNation.

Nå over til metal musikkvideoer.


Fanvideo.


0 Comments: