søndag, oktober 20, 2013

Metal Søndag 20 oktober
Nok et album av Mortician, og gjett hva. Det høres akkurat ut som de andre albumene bortsett fra at dette albumet klarer utrolig nok å ha en enda tykkere og tyngre gitartone. Jeg er ikke helt sikker hvordan det er fysisk mulig, men de klarte å få det til, men utover dette er det akkurat det man har hørt fra før. De er som death/grind utgave av AC/DC, bare enda dummere og simplere musikalsk sett, og jeg elsker hvert sekund av det. Gitar og bass flyter sammen til en tung sørpe, trommen er syntetiske trommemaskinbeats og growlingen er så dyp at det er umulig å høre noe som minner om ord. Det er den ultrabrutale sounden jeg elsker. Samples fra skrekkfilmer er fremdeles en viktig del av lydbildet. Kan man mye om 70 og 80-tallsskrekk, så kan man kjenne igjen mange av klippene som brukes som intro i mange av låtene. Det er blodig splatterstemning hele veien. Hjernedød, voldelig, brutal og stygg hele veien.

Mortician er kongene over hjernedød ultrabrutal death/grind. Dette er den perfekte sounden til et splatterinspirert Halloween party, spesielt hvis din idé om et bra Halloween party består av å mose gjestene med en sleggehammer til de er en ugjenkjennelig masse av blod og brukne ben.   

----------------------------------------

The Beyond er et italiensk death metal band som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre hele EP-en på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: