søndag, juli 01, 2012

Metal Søndag 1. juli


Necrophobic - The Third Antichrist
Black Mark Production, 1999

Jeg har lenge vært fan den typen death metal Necrophobic spiller. Det er brutalt og tungt slik death metal skal være, men på en veldig melodiøs måte. Ikke melodiøs som i melodiøs death metal, men mer skikkelig death metal som er melodiøs. Det vil si at dette ikke faller under undersjangeren melodiøs death metal. Mye av de melodiøse riffene er inspirert av black metal, men ikke i like stor grad som det forrige albumet. Faktisk så lener det mer imot melodiøs death metal på dette albumet. Jeg vet jeg nettopp skrev at dette ikke er melodiøs death metal. Hva jeg prøver å si her er at Necrophobic er death metal som høres veldig ut som både melodiøs death metal og black metal uten å være noen av delene. Uansett sjanger, så er dette mørk og tung satanistisk ekstrem metal. Tobias Sidegård sin vokal er like sint og ond som sist gang, og bandet spiller noe virkelig tøffe og intense riff. Det er den typen ekstrem metal som fungerer like bra til headbanging som det fungerer til å bare fordype seg i det dystre lydlandskapet. Det er jævlig rå death metal som tar i bruk melodi uten å miste noe av brutaliteten.

Liker du death metal, så liker du dette. Liker du death metal med et hint av black metal, så elsker du dette. The Third Antichrist er fylt opp med skikkelig tøffe riff, hat og aggresjon. Mer trenger du ikke å vite før du vurderer om du skal skaffe deg dette albumet.

-----------------------------------------

Beyond the Red Horizon er et amerikansk melodiøst death metal band med tre demoer/EP-er ute. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Ultra Vomit - Judas Prost

Texas Hippie Coalition - Pissed Off and Mad About It

Panzerchrist - Creature
Fanvideo.

0 Comments: