søndag, september 05, 2010

Metal Søndag 5. september


The Crown - Hell is Here
Metal Blade Records, 1999

Melodiøs death metal kan bety mye rart. Alt i fra moderne post-thrash som er for langt unna thrash til å være post-thrash, mislykket power metal med ekstremvokal, dårlig moderne kommersiell metal og en sjelden gang i blant, faktisk death metal som er melodiøs. I The Crown sitt tilfelle, så betyr melodiøs death metal drittøff thrash blandet sammen med skikkelig dose kvalitetsdeath metal.
Ta god gammeldags thrash som man kan headbange til og pakk det inn i en mer moderne innpakning uten å fjerne noe av det som gjør thrash metal så bra. Kjør på med mer death metalbasert tromming og gitarmelodier, og du har Hell is Here. Dette er et album som virkelig skriker ekte metal samtidig som at det fresh nok til at dagens ungdom kan svelge det uten begynne å grine fordi det er for skummelt, skittent eller utdatert.
Dette er fucking metal man headbanger til i et alkoholisert raserianfall mens moser trynet på en eller stakkars fyr som tilfeldigvis kom for nært. Det er råe gitarsoloer og tøffe riff hele veien, så man glemmer helt dette er moderne metal.

Digger du thrash og/eller tolererer melodiøs death metal, så burde du absolutt skaffe deg dette albumet. Selv om du ikke tolererer melodiøs death metal, så er sjansene store at du knapt legger merke til at det er det du hører på, så skaff deg det uansett. I det store og det hele er det beste og driter i sjangre og bare nyte tøff metal når du hører det.

-------------------------------

Edin Na Zu er et svensk black metal band med en demo ute. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Black Knight - Hurricane

The Senseless - Vacation

Rhapsody - The Magic of the Wizard's Dream

0 Comments: