søndag, mai 30, 2010

Metal Søndag 30. mai


Tankard - Zombie Attack
Noise Records, 1986

Er du både en alkoholiker og en thrasher, så er du garantert en Tankard fan. Tankard er engelsk for ølkrus, men bandet er et erketysk thrashband. Siden øl og thrash hører sammen er det bare naturlig at et tysk thrashband som Tankard eksisterer.
Zombie Attack er deres første album og blir dessverre ignorert av altfor mange thrashere. Dette albumet blir avvist som for simpelt og umodent sammenlignet med de senere albumene. Riffene er kanskje veldig simple og låtstrukturene er ikke på samme nivå som senere album, men de som klager på dette trenger å holde kjeft. Dette er et av mine favoritt Tankard album nettopp fordi det er så rått og simpelt. Det er rettfrem headbanging som er best når man er full, så dette albumet er perfekt å drikke seg skikkelig dritings til.
En annen grunn til at jeg digger dette albumet er at det høres ut som det kom ut i 1984 i stedet for i 1986.

Er det forresten noen som har en kopi av dette albumet? Eneste kopien jeg har er oppfølgeralbumet Chemical Invasion på CD, som har begge albumene på en og samme CD. Jeg foretrekker å ha utgivelser på separate plater, så er det noen som har disse to utgivelsene som separate utgivelser er jeg interessert i kjøpe dem.

----------------------------

Abörted Hitler Cöck er et britisk grindcore band som har gitt ut en selvfinansiert EP. Du kan høre dem på deres Myspace.
(i kommentarseksjonen er det ei teit oppmerksomhetshore med navnet Nina som har en spiller som spyr ut irriterende rap når du kommer inn Myspace siden deres. Bla ned til hennes kommentar og slå den av slik at du kan høre på Abörted Hitler Cöck.)

Nå over til metal musikkvideoer.

Keep of Kalessin - Ascendant

Hanover Fist - In The Metal of the Night

Motörhead - Rock Out

0 Comments: