søndag, april 04, 2010

Metal Søndag 4. april


Gorgoroth - Antichrist
Malicious Records, 1996

Det er mange band gjennom historien man kan peke på og si ”dette er ekte black metal”. Disse bandene er bandene er de bandene som virkelig gir faen i hva som er trendy og moteriktig, og bare er ute etter å spre hat. Gorgoroth er et av disse bandene.
Etter klassiker albumet Pentagram fra 1994 følte vel Gorgoroth at det var på tide med et nytt album. Jeg vet ikke nok om bandet til å vite deres motivasjon var, alt jeg vet er at de virkelig kjørte på med ekte norsk black metal. Det var neppe noe spesielt forsøk på å være nyskapende eller fancy når de spilte inn dette, og det er en bra ting når det kommer til band som dette. De hadde det i seg og de fucket det ikke opp slik mange andre band gjør.
De gjør en fantastisk jobb med å være aggressiv og melankolsk på en og samme gang. Det eneste problemet er at dette albumet er så kort at det like godt kunne ha vært solgt som en EP.

Det er egentlig ikke mye å si om dette albumet for å være helt ærlig. Det er virkelig solid black metal som virkelig er tøft lenge etter norsk black metal sin gullalder. Noen vil vi si at det ikke er like bra album som Pentagram, men gir man gir man dette noen gjennomlytninger vil oppdage at det kommer i det ikke er langt unna å være like bra.
Antichrist er en del av vår kulturarv og så lenge du liker black metal kommer du til å like dette albumet.

-----------------------

Portent er et britisk enmanns black metal band med en demo ute. Du kan høre Portent sin musikk på hans Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Iron Cross - Die Like That

Necrophagia - Deep Inside I Plant The Devil's Seed

Hunting Season - Rise of the Empire

0 Comments: