søndag, mars 08, 2009

Metal Søndag 8. mars


Slayer - Hell Awaits
Metal Blade, 1985

Slayer trenger ingen introduksjon. Dette er et av de mest kjente bandene innfor thrash og tidlig ekstrem metal og sjansene er store for at dere har dette albumet fra før. Dette er en av de virkelig store thrashklassikerne som kom ut i 1985. En hver metalhead med respekt for seg selv har dette albumet i sin platesamling.
Hell Awaits kom ut året før Reign in Blood. Det er ikke like raskt og brutalt som Reign in Blood, men absolutt tung, mørk og satanistisk nok for en hver fan av thrash og ekstrem metal.
Dette er musikk for de syke og de sadistiske. Den mørke stemningen og den satanistiske lyrikken gjør dette albumet til like mye en del av den første bølgen av black metal som albumene til Venom, Hellhammer og Bathory. Dette albumet er perfekt å høre på før du går ut og dreper noen i Satans navn.
Hele albumet er fylt opp med riff som dreper og det er umulig å ikke sette i gang med headbanging når man hører på det. Alt er bare så riktig på dette albumet. Alt bare skriker ekte 80-talls thrash.

Ta en kniv og riss inn SLAYER på armen din før du hører på dette albumet. Album som dette er grunnen til at Slayer blir tilbedt av så mange metalheads.

-------------------------------

Dethroned er death doom band fra Libanon som har gitt ut en demo. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Keen of the Crow - Seeking Fury, Becoming Wrath

Gorgoroth - Carving a Giant

The Exploited - Fuck the USA
100 % punk, men siden de skiftet stil thrash føler jeg at jeg kan inkludere denne videoen her.

1 Comment:

Voggis said...

Har akkurat inne en ordre på blant annet Hell Awaits. Gleder meg sykt til å endelig få spinne denne skiva på årntli'...
Passer på å invitere deg til den nyopprettede metal forumet Heat's Metal Paradise. http://hmpf.forumotion.com/