søndag, februar 08, 2009

Metal Søndag 8. februar


Accept - I'm a Rebel
CBS, 1980

Etter et ikke fult så fantastisk førstealbum så fikk de hjelp av Alex Young (storebroren til AC/DC gitaristene Angus Young og Malcolm Young) med tittelsporet på dette albumet. I'm a Rebel var bandets virkelig første steg imot å bli et av Tysklands viktigste metal band, men på ingen måte en klassiker på lik linje med alle oppfølgerne. Jeg skriver om dette albumet av samme grunn som jeg skrev om det første albumet.
Dette albumet er fylt opp med gode heavy metal låter, men ikke noen av dem er klassikere. Accept skulle ikke bli de store power/speed metal pionerene før de to neste albumene. Plateselskapet hadde altfor mye styring over de kreative prosessene til bandet og resultat ble to discoinspirerte låter. De er underholdene og alt det der, men ikke akkurat det man forventer fra et heavy metal band.
Som sagt er dette albumet fylt opp med solide låter og derfor verd å sjekke ut, spesielt hvis du allerede er fan av Accept. Til tross av press på deres kreativitet fra plateselskapet er nettopp på dette albumet Accept virkelig begynner å bli Accept.

Er du bare ut etter det beste av det beste kan du holde deg til alle de andre albumene de gav ut på 80-tallet. Men er du en fan av Accept og ønsker å høre hvordan de utviklet seg burde du absolutt sjekke ut dette albumet.

---------------------------------

Headquakes er et italiensk power metal band som har gitt ut en demo. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

G.O.R.E - Eat Meat or Die

Woe Of Tyrants - Hail The Count

Suicidal Tendencies - I Wasn't Meant to Feel This/Asleep at the Wheel

0 Comments: