søndag, februar 15, 2009

Metal Søndag 15. februar


Motörhead - Ace of Spades
Bronze, 1980

Hører du på metal har du mest sannsynlig dette albumet, så alt du trenger å gjøre nå er ta frem noen øl og kanskje ei flaske whisky før du setter det på.
Men siden det er meningen at jeg skal skrive om alle album jeg representerer kommer jeg til å fylle denne utgaven av Metal Søndag med ting du viste fra før.
Ace of Spades er Motörheads mest kjente og suksessfylte album. Selv folk som ikke hører på metal vet om Ace of Spades og har sannsynligvis hørt tittelsporet. Dette albumet var en de absolutt viktigste inspirasjonskildene til den første generasjonen av thrash band. Motörhead sin råe rock 'n' roll inspirerte speed metal grunnlaget for nesten all speed metal og ekstrem metal fra den første halvdelen av 80-tallet.
Dette betyr selvsagt ikke at de kjører full speed hele veien. I likhet med alle andre Motörhead album er det en god del midttempolåter fylt med den fantastiske Motörhead stemningen. I det store og det hele handler det ikke om hvor raskt de spiller, men at de hamrer inn de fantastiske riffene og setter deg inn den unike alkoholiserte Motörhead stemningen. Kommer du ikke i den stemningen er du mest sannsynlig kristen og/eller homo.

Dere vet hvordan dette albumet høres ut. [sett inn vits her om at man vet hvordan alle Motörhead album høres ut]
Hvorfor ikke ta det fram og høre på det nå? Dere har neppe noe bedre å akkurat gjøre nå.

------------------------

Worstenemy er et tøft death metal band fra Italia som har gitt ut en demo og har hvert med på en spilt. Sjekk dem ut på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Suidakra - - Shattering Swords

Aggressor - Million Dollar Slaughter

Malignant Tumour - We are the Metal

0 Comments: