søndag, november 23, 2008

Metal Søndag 23. november


Regurgitate - Carnivorous Erection
Relapse Records, 2000

Regurgitate er et av Sveriges mest kjente og respekterte grindcore band, og det er fordi at de gir ut fantastiske album som Carnivorous Erection.
Hele albumet er fylt opp med syk seksuell sadisme, nekrofili, oppkast og avføring i musikalsk form. Riffene er blytunge og treffer lytteren hardt. Sammen med trommene er de som soniske slegger som blir slått mot hodet ditt. Dette albumet har en perfekt balanse mellom death metal riff og grind riff. Dette er selveste definisjonen på god goregrind.
Produksjonen er klar nok til at ikke alle instrumentene glir inn i hverandre til grøtete bråk som på mange andre lavbudsjett goregrind utgivelser. Samtidig er den rå nok til at det ikke blir livløst og flatt.
Vokalen er kvalmende og gurglende slik goregrind vokal skal være. Det er som om for lengst døde seriemordere og voldtektsforbrytere har støtt opp fra de døde og går igjen som demonske skrømt om gurgler og spyr blod.

Det er bare noen få låter som bandet har publisert lyrikken til, men ser man på låttitlene tror jeg at de fleste kan bruke fantasien til se for seg den voldshandling eller koprofili låtene handler om. Dessuten kommer de fleste lyttere til å være mer opptatt av å headbange enn å analysere lyrikk når de hører på dette.
Dette er en av de store klassikerne innfor moderne goregrind. Så lenge du liker ekstrem metal burde du like dette albumet selv om goregrind ikke skulle være din favoritt undersjanger.

-------------------------------

Feigur er et fransk enmanns black metal band som har gitt ut en demo i år. CountOccultux som står bak musikken har laget ganske grim og mørk musikk som du kan høre på hans Myspace.

Det er neppe så mange som bryr seg, men jeg fjernet noen av linke fra metal linkene som dere kan se til høyre på bloggen. Jeg fjernet The BNR Metal Pages, heavymetal.no og Metal Norge siden jeg ikke har lest noen av disse sidene på over et år eller to. Ingenting direkte galt med dem, men jeg finner mer interessante anmeldelser i de sidene som står igjen i lenkeseksjonen.
Og så har jeg lagt til The Corroseum til lenkeseksjonen siden det er en fin side om ekte metal.

Nå over til metal musikkvideoer.

Macabre - Albert Was Worse Than Any Fish In The Sea

Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls

Kat - Ostatni Tabor

0 Comments: