søndag, september 21, 2008

Metal Søndag 21. september


Annihilator - Alice in Hell
Roadrunner, 1989

Alice in Hell er det første Annihilator albumet og deres eneste klassiker. Det er som all kreativiteten og energien de hadde ble brukt opp på å lage dette albumet. Det hjalp heller ikke med groove og nu-pisset som kom til å påvirke dem på 90-tallet. Mange gode band ble ødelagt av trendene på 90-tallet.
Albumet åpner med den akustiske gitar introen Crystal Ann før den går over til den tøffe midttempo thrash låten Alison Hell. Hele albumet er fylt opp med tekniske og til tider progressive thrash låter med varierte og tøffe riff. Hvordan et band så spiller så solid ekte metal kan gå over til å bli så dårlige og ubrukelige er en tragedie.
I tillegg til skikkelige gode riff er vokalen til Randy Rampage tøff. Den er kanskje ikke den mest kraftige og høyeste, men han den er aggressiv nok til tross av sine begrensninger.
Dette albumet er variert og det er ingen svake låter. Det er thrash hele veien med noen mer progressive partier klemt inn her og der etter som det passer. Det er teknisk, men aldri kjedelig selv om man måtte være typen som ikke bryr seg om sånt.

Dette albumet handler om gode riff og godt gitarspill. Er du ute etter thrash som er teknisk og som man kan headbange til er dette albumet midt i blinken for deg.
Men vær forsiktig med oppfølgerne. Hvis du går kronologisk gjennom bandets diskografi kommer du til å legge merke til at bade thrash elementene og kvaliteten forsvinner mer og mer for hvert album.

---------------------------

Six Feet of Foreplay er et svensk death metal band som har gitt ut en demo så langt. du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Mr. Bungle - Desert Search For Techno Allah

Massacration - Metal Milk Shake

Samsas Traum - Endstation Eden

0 Comments: