søndag, august 17, 2008

Metal Søndag 17. august


Carcass - Symphonies of Sickness
Earache Records, 1989

Jeg har tidigere skrevet om Carcass sitt første album, som praktisk talt skapte goregrind sjangeren. Det var et tøft album, men egentlig ikke metal. Grindcore er og blir en undersjanger av hardcore punk, ikke death metal som mange ser ut til å tro.
Men Symphonies of Sickness er metal med virkelig tøffe riff. Dette er en av goregrind sjangerens absolutt beste og viktigste klassiker enten det er snakk om ren grind eller death metal.
Vokalen er ekkel, grotesk og veldig variert, men ikke altfor vanskelig å følge med. Riffene er herlig blanding av grind og ekte death metal. Trommene betydelig bedre enn 90 % av andre grind band der ute. Lyrikken er ekstremt grotesk og motbydelig for alle som ikke er syke i hodet, og det låtene har skikkelige gitarsoloer. Det er faktisk ingenting å klage på noen aspekter av dette albumet.

Riffene er nok det beste med dette albumet. Alle låtene er fylt opp med gode, tøffe og varierte riff som er umulig å ikke like. De ligger perfekt et sted mellom det beste av grindcore og det tøffeste av death metal.
Man trenger ikke å være noe stor fan av verken ekstrem metal eller grind for å like dette, det holder å like god musikk.

------------------------

Nephilim er et ekte norsk black metal band som har gitt ut en demo og en split. Hvis du ønsker å høre god gammeldags norsk arisk svart metall burde du sjekke ut deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

To/Die/For - Little Deaths

Żywiołak - Dybuk

Aesma Daeva - Ancient Verses

0 Comments: