søndag, august 10, 2008

Metal Søndag 10. august


Judas Priest - Unleashed in the East
Columbia/Sony, 1979

Nå er det ingen tvil at Judas Priest er et av tidenes tøffeste band og det er absolutt ingen tvil om at Unleashed in the East er et av tidenes beste live album. Jeg kan knapt tenke meg noe bedre her i livet enn å drikke seg sørpe dritings og høre på dette albumet et langt høyere lydvolum enn det som er sunt.
Albumet åpner med fucking Exciter med langt mer trykk og tyngde enn studioversjonen, etterfulgt av Running Wild, Sinner og en hel haug med gamle Judas Priest låter som har den energien som er umulig å få til i studio. Dette er virkelig et live album som føles levende.
Så lenge du liker metal er det umulig å ikke ble revet med av stemningen. Å høre Judas Priest fra en tid de var i toppform er absolutt fantastisk.

Det er noen stygge rykter om at dette ikke er et ekte live album og slikt tull, men bortsett fra at de fikset litt på vokalen under produksjonen er dette ekte vare. Hvis du ikke tror at de kan fremføre så bra som de gjør her utfordrer jeg deg til å spore opp bootlegopptak fra tiden rundt de spilte inn Unleashed in the East. Jeg garanterer at de har nesten like god kvalitet som dette albumet.
Har du ikke dette live albumet og ikke har noen planer om å skaffe deg det kan du like godt gå og begå selvmord.

--------------------

Carnivore Horde er et ekte polsk black metal band som har gitt ut en demo. Liker du grim musikk så burde du sjekke ut deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Toxik - Doors To Hell

Motörhead - Motörhead

Total Fucking Destruction - Armed Response

1 Comment:

Andreas said...

Unleashed in the east var, fantastisk nok, mitt første møte med Judas Priest. Fabelaktige greier!