tirsdag, april 08, 2008

Jeg kan finne Engla

Norsk spåmann ønsker å bistå politiet i Sverige.

Sjaman Eirik Myrhaug har forsøkt å ta kontakt med familien til Engla gjennom deres venner. Til Nettavisen sier han at han med familiens samtykke vil forsøke å finne Engla Juncosa-Höglund (10) som forsvant i Stjärnsund i Dalarna i Sverige lørdag.
Nettavisen

Skepsis.blog skriver: Ikke kast bort andres tid eller penger. Gå ut og let selv. En norsk politimann sier til Nettavisen: - Men jeg har ennå til gode å se at arbeidsmetodene deres fører frem. Og for politiet er det helt nødvendig å dokumentere resultater, sier Abrahamsen.

Godt sagt!

Men Eirik kommer ikke til å dra. Han er ikke så dum at han vil sløse bort sin tid og sine penger på noe han vet ikke kommer til å gi resultater og attpåtil gi han negativ PR. Han vil bare sløse bort andres tid og penger, og når tipsene til Eirik ikke fører frem så kan han skylde på udugelig politi som ikke prøvde hardt nok på å følge opp de "gode" sporene han ga dem. På den måten kan Eirik bare vinne - Ingen funn? Politiets feil, de gjorde ikke nok. - Fant henne? Det var jo det jeg sa.

2 Comments:

Strappado said...

Hvis alle disse tullingene som sier at de har overnaturlige evner hadde giddet å lete selv og funnet bortkomne unger både her og der, så hadde de hatt litt mer troverdighet. Men det eneste de vil er å henge i hælene på politiet, og når politiet gjør jobben sin så presser de åndsvake idiotene seg frem i rampelyset og kan håve inn penger på å spå husmødre.

Helge said...

Noen burde stelt til ett oversiktskart over alle de synske og neste gang de er frempå så burde en konsultert kartet og fått de synske som var i nærheten i aksjon. Da kunne det kanskje bli slutt på å sitte milesvis unna å sutre over at ingen hører på dem. De kunne kontaktet den nærmeste synske(eller tilhenger av "synskhet") for oppdatering og de igjen kunne dratt opp i skauen og sjekket så mange opplysninger de hadde orket.


Jeg fikk nesten lyst til å stelle det til selv i google maps eller noe.