søndag, februar 24, 2008

Metal Søndag 24. februar


Crimson Glory - Crimson Glory
Roadrunner Records, 1986

Hvis det er et band alle fans av power metal, progressiv metal og melodiøs burde være kjent med er det Crimson Glory. Power metal band over hele verden har i alle år prøvd å gjenskape deres stil, men få har kunnet måle seg med dem.
Dette albumet er sammen de første Queensrÿche albumene noe av det beste og viktigste innfor amerikansk progressiv metal. Med sine fantastiske melodiøse riff og den ekte metal stemningen er dette musikk det virkelig er verd å fordype seg i og høre på om igjen og om igjen til ørene faller av.
Riffene er som sagt fantastiske og de er absolutt geniale, men vokalen er uten tvil en viktig del av dette albumet. Vokalen til John "Midnight" Patrick McDonald Jr. er akkurat slik ekte metal vokal skal være. Det er som han oppsummerer alt som er bra med den klassiske rene 80-tallsvokalen.

Om du har glede av klassisk power metal og progressiv metal er dette et album som du absolutt må skaffe deg. Det er absolutt ingen tvil om at du kommer til å like det første gang du hører på det, og det er ingen tvil om at du tilber det og elsker det med hele ditt hjerte etter å ha hørt på det 10-12 ganger.

------------------------------

Neonatal Death er grindcore band fra Storbritannia som har gitt ut en demo så lang. Du kan høre noen av låtene deres på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Fifth Angel - Time Will Tell

Sanctimony - Heading Mexico

Evoken - In Pestilence Burning

0 Comments: