søndag, februar 17, 2008

Metal Søndag 17. februar


Motörhead - Motörhead
Chiswick, 1977

Det virker som om Motörhead sitt første album ofte blir glemt når man snakker om de klassiske Motörhead albumene. Jeg vet ikke hvorfor og det er egentlig et stort mysterium siden dette er en fantastikk bra album.
Motörhead legger veldig mye av det viktigste grunnlaget til både NWOBHM og speed metal på dette albumet. De er uten tvil en av metal sjangerens viktigste band og deres perfekte kombinasjon av heavy metal, punk og virkelig god gammeldags rock 'n' roll er noe av den beste musikken som noen gang er laget. Motörhead fra 1977 er både mer metal og punk enn noe annet som kom ut 1977.
Heldigvis har Motörhead aldri vært noen trendhorer og de har bestandig spilt den musikken de selv ønsket, så de prøvde aldri å tilpasse seg den britiske punkeksplosjonen som pågikk da de gav ut dette albumet. Det eneste de brydde seg om var å spille beinhard rock 'n' roll.

Hvis du er fan av god gammeldags heavy metal og/eller rock 'n' roll så må du skaffe deg dette albumet. Det er en synd og en skam at dette albumet har nesten blitt glemt av metalheads og rockere som burde vite bedre. Jeg kan forstå at de senere albumene er mer kjente, men det er ingen unnskyldning for at nesten ingen har sjekket ut dette fantastiske albumet.

---------------------------------

20/20 Heavy Metal
Til å være laget av utenforstående er dette utrolig balansert program om metal kultur.

---------------------------------

Memorium er et canadisk deathcore band som gitt ut en demo i 2005. Hvis du ikke er fryktelig allergisk mot moderne trender i metal kan det være verd å sjekke ut deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Nocturnal Depression - Nostalgia

Wall Of Sleep - I Sleep

Pretty Maids - Don't Settle For Less

0 Comments: