søndag, februar 10, 2008

Metal Søndag 10.februar


Dark Angel - Darkness Descends
Combat Records, 1986

1986 var et bra år for ekstrem thrash metal. Det var de året Reign In Blood, Pleasure to Kill og Obsessed By Cruelty kom ut og knuste alt og alle med sin ekstremitet. Men skal man snakke virkelig ekstrem fucking thrash fra 1986 er det ingen andre album enn Darkness Descends man skal snakke om.
Dette er et av de albumene du ikke har lov til å unngå hvis du påstår at du liker thrash. Dette albumet er obligatorisk og det er absolutt ingen nåde hvis du ikke har dette albumet.
Dette er absolutt et album som blir bare bedre og bedre etter hver gjennomlytting. Første gjennomlytting viste jeg ikke hva som traff meg, men fy faen det var tøft.
Riffene er alt det en fan av thrash metal kan be om. Tøffere enn toget, hardere enn diamanter og raskere enn lynet. Trommene treffer deg som maskingevær og river deg i små biter.
Vokalen til Don Doty er ekte ond thrash vokal slik den skal være og han klarer å synge alle ordene så raskt at det er vanskelig å følge med i lyrikkheftet.

Dette albumet definerer hva thrash metal handler om. Dette albumet er alt man kan ønske seg. Dette albumet er hva 80-tallet egentlig handlet om.
Har du ikke dette albumet i din platesamling er både du og din platesamling verdiløs.

-----------------------------

Necrophagia - BloodfreakJeg har postet denne videoen før, men fasciststyret på Youtube driver og tar den ned hele tiden. Se den før de tar den ned igjen.

-----------------------------

Zørkënen er et tysk black metal band som gitt ut to demoer så langt. Du kan høre noen smakebiter av deres gode gammeldags satanisme på deres Myspace.

Har ikke så mye mer å si i dag, så her er metal musikkvideoer.

Swashbuckle - Cruise Ship Terror

Bellzlleb - Back in the Black Smile

Whitecross - Walk With Me
Kristen metal er også metal.

0 Comments: