torsdag, juli 05, 2007

En evighetsmaskin



Jeg er litt for sent ut til å kunne si - hva sa jeg?! Men uansett, i går ble det meldt om at firmaet Steorn (de har faktisk en del ansatte!) skulle vise fram en evighetsmaskin og allerede i dag kan vi lese at de har litt problemer med fremdriften.

Jeg synes i grunn at det er rart at det ikke går å lage en evighetsmaskin som driver seg selv og jeg har mer enn en gang tenkt ut forskjellige finurlige løsninger ikke ulike den på bildet. Problemet er bare å få de til å virke :-)

"We are experiencing some technical difficulties with the demo unit in London. Our initial assessment indicates that this is probably due to the intense heat from the camera lighting. We have commenced a technical assessment and will provide an update later today. As a consequence, Kinetica will not be open to the public today (5th July). We apologise for this delay and appreciate your patience."

James Randi om perpetual motion

This is a pervasive notion that has probably cost more time, money, and mental effort for the crackpots than any other pursuit except for the philosopher's stone.


Evighetsmaskin på Wikipedia [Engelsk] [Norsk]
Svindel [1] [2]

PS! Det er en fair tjangs for at Steorn bare kødder, vi får bare vente og se.

0 Comments: