fredag, mai 18, 2007

Leave a Message in the Anonymous Atheist Complaint Box

Dig in deep to the Anonymous Atheist Complaint Box and discover what is troubling America's many dozens of atheists. Being rational doesn't always mean that your complaints are better or more intelligent than anyone else's complaints, so stop trying to look down on the dumb Christian sheeple.

Link

Dette oppsummerer mange amerikanske ateister jeg vet om. Synes kanskje den også parodierer min medblogger.

4 Comments:

Helge said...

Jeg så flere lapper i ateistboksen som jeg må si enig i. Ikke ordrett enig, men enig.

z said...

hvilken da? den om ha sex med Crash Bandicoot?
med tanke på alle de lappene er oppsummeringer på hvorfor svært mange ateister er irriterende er det ingen god ting at du er enig

Helge said...

Den med Crash Bandicoot skjønte jeg ikke, så den var det ikke.

Du har selvsagt rett i at det ikke er en god ting å være enig og at jeg heller burde avvist denne posten som bare tøys, men den har en kjerne sannhet ved seg og jeg er skyldig!

Det har foreksempel vært episoder hvor jeg ikke har tatt den hele og fulle situasjonen i betraktning og bare bust ut med ateisme propaganda. Men det gjelder også andre ting enn bare ateisme.

For å nevne en spesielt så er den med kristen kjæreste en jeg kan tenke meg å være problematisk. Ikke for en natt men på sikt så kan jeg ikke tro at jeg kunne vært med noen som, si, brukte ti-femten timer i uken på å dyrke religionen sin.

Det finnes naturligvis en masse andre mennesker jeg ikke ville vært sammen med enn (veldig)kristne som; ny-nasister, alkoholikere, narkomane,sykelig overvektige, spilleavhengige, dyrevernere(du vet hvilke jeg mener), politisk frelste mennesker (uansett parti) og så videre.

Jeg har ingen illusjon om å fremstå som nobel her, men jeg tror bare ikke at det hadde fungert.

Jeg har ikke noen tro på "opposite attract" teorien, moderate mennesker som jeg har felles interesser med derimot...

z said...

Crash Bandicoot er en videospill figur. eller er jeg enig med deg der