torsdag, mai 31, 2007

En ny dansk side om sekulær humanisme

Dette helt nye website indeholder bl.a. en samling danske artikler og kommentarer skrevet med et human-etisk udgangspunkt. En grundlæggende introduktion til sekulær humanisme og den human-etiske tankegang gives i artiklen nedenfor.

Formålet med siden er at skabe et forum for sekulære humanister i Danmark samt at udbrede kendskabet til og promovere et livssyn, som tusindvis af danskere utvivlsomt deler - bevidst eller ubevidst. Det vil ske gennem nyheder, debatter, artikler, links m.m. I en tid hvor religionerne presser på for at få stadig større indflydelse, er det vigtigt, at ikke-religiøse danskere står sammen - ikke bare om at afvise religionen men om at promovere et livssyn baseret på respekt for individet, fornuft og videnskabelighed.

Vi håber, at du vil gå på opdagelse ved hjælp af menupunkterne til venstre, og vi modtager gerne forslag, bidrag og kommentarer. Brug gæstebogen, vores debat-forum eller kontakt os via e-mail. Du kan også diskutere i vores nye humanist-chat. God fornøjelse!


Link

0 Comments: