søndag, april 29, 2007

Metal Søndag 29. april


Kreator - Pleasure to Kill
Noise Records, 1986

Kreator er uten tvil et av Tysklands mest kjente thrash band og Pleasure to Kill er uten tvil et viktig landemerke ikke bare innfor thrash, men også tidlig death metal. Pleasure to Kill er noe av det mest ekstreme som kom ut i 1986 og knuser Reign in Blood av Slayer i brutalitet.
Dette albumet er en halvtime med brutal terror og opptøyer med vold i thrash og old school death metal format.

Albumet åpner med den rolige, men mørke og gotiske Choir of the Damned. Man kan høre vinden og kråkene fare over der massakrer har funnet sted. Solen går ned og Ripping Corpse setter i gang med en brutalitet som var uhørt i 1986. Man blir møtt av ond barbarisk vold hele veien. Det er fantastisk å høre Mille rope ut ”Ripping Corpse ATTAAAAACK” med den rå og hese stemmen sin.
Ellers er det solide låter hele veien, med favoritter som tittelsporet og Riot of Violence. Dette er musikk som gjør at man får lyst til drepe noen med bare hendene, og le manisk mens du sparker dem mens de ligger nede. Dette er musikalsk vold på sitt beste.

Dette er uten tvil et av de viktigste albumene innenfor ekstrem metal. Dette er en av thrash sjangerens store klassikere og som nevnt en viktig del av tidlig death metal. Er du en metalhead med god smak (i den grad en metalhead kan ha god smak) er det ingen tvil om at du burde ha Pleasure to Kill i din platesamling.

-----------------

7 Seals er tysk power metal band som har gitt ut en demo så langt. Du kan høre noen låter av dem på deres Myspace.

Jeg anbefaler alle å sjekke ut Teufel's Tomb. Flott side med både morsomme og solide anmeldelser av death metal utgivelser.

Nå over til metal musikkvideoer.

Suffocation - Abomination Reborn

Iron Maiden - Women In Uniform

Samson - Hard Times
(Bruce Dickinson før han ble med i Iron Maiden)

Bruce Dickinson - Mont Blanc Providence Crow

Christian Epidemic - Symbolical Harmony

Mokoma - Kasvot kohti itää

0 Comments: