tirsdag, mars 27, 2007

Kjell Magne fortjener ikke en plass i himmelen


Noen som husker rettsaken som var i Kansas i fjor? Den om intelligent design? Det gikk jo heldigvis bra der borte men visste du at vi har hatt en lik sak her hjemme? Og at den gikk i kreasjonismens favør? Jeg husker godt lærinnens frustrasjon når hun i begynnelsen av skoleåret fortalte at hun ikke fikk undervise evolusjon i biologien. Dette var var ett år senere enn det som står i artikkelen, men jeg kan kanskje anta at det var slep i systemet eller at deler av læreplanen kunne implementeres på ett mer lokalt plan.

Takk Kjell Magne for du fikk vist oss dine sanne kristne verdier...

Forsiden viste en Bondevik som sparker Darwin ut av skolen, mens en biskop står bak ham og gnir seg i hendene. Inne i bladet var det en bred dekning av saken, både faglig og politisk.
ETTER HVERT som folk oppdaget den ene etter den andre forandringen av planen, sluttet Bondevik å si at planen var uendret. Nå ble endringene omtalt som det de var, nemlig bevisste endringer i planens ideologi. Også her antar jeg at Bondeviks regjeringspartnere var nokså uvitende om de endringer Bondevik og hans salmeglade folk hadde foretatt på kammerset.

0 Comments: