fredag, februar 16, 2007

Svein Magne Pedersen

Hvis jeg hadde vært journalist i Norge IDAG så ville jeg spørt helbrederen Svein Magne Pedersen noen utfordrende spørsmål, ikke bare tøyse spørsmål. Den norske befolkning er ikke overbevist om miraklenes kraft og dette kunne vært en unik mulighet til å overbevise selv den mest hardnakkede skeptiker. Hvorfor ble ikke den store testen nevnt? Ble han spurt om han hadde klart å få amputerte kroppsdeler til å vokse ut igjen? Hvorfor ble det ikke gjort en kritisk oppfølging av disse sitatene:

En annen ung kvinne ringte gjentatte ganger for å få forbønn fordi hun var hiv-smittet. Og etter førti telefoner og mange bønner viste blodprøver at hun var blitt hiv-negativ. Helbredelsen var et faktum!

En kvinne med en alvorlig blodsykdom ringte inn til forbønnstelefonen, fikk ikke svar på grunn av stor pågang. Litt senere ble hun likevel helbredet for sykdommen. To år senere ringte den samme damen inn igjen for å få forbønn for astma, også da uten å få kontakt med Pedersen. Men også denne gangen ble kvinnen helbredet - å søke Gud var alt som skulle til.

I dag helbreder Pedersen ved Guds kraft titusener. Bare i fjor helbredet han nesten 40 000 mennesker for kreft, bruddskader, blindhet og mye annet.


Uansett så gjør Pedersen djevelen sitt verk siden det han gjør er å motarbeide guds skaperverk:

2.mos 4:11 Da sa Herren: «Hvem er det som har gitt mennesket munn? Hvem er det som gjør stum eller døv, seende eller blind? Er det ikke jeg, Herren?

1 Comment:

Anonym said...

Er nok helt tilfeldig at teletorgtjenesten hans koster 13 kroner minuttet...

Det denne mannen driver med er svindel og burde vært forbudt!