torsdag, november 09, 2006

Hard Rock Torsdag 9. november


Alice Cooper - School's Out
Warner Bros., 1972

Er det en artist som har vært med på å forme hard rock så er det Alice Cooper. Med hans image og lyrikk sjokkerte han mange dumme folk i gode gamle dager, men nå er han er han bare en relikvie fra fortiden.
Uansett hvor urelevant han er i dag med sine halvdårlige utgivelser kommer vi ikke bort i fra at han at han gav ut flere solide klassikere på 70-tallet. School's Out er en av de mest kjente albumene innfor hard og glam rock hovedsakelig på grunn av tittelsporet.
Dette albumet er mer enn bare en sang. Dette er kul rock fra begynnelse til slutt og det er ingen grunn til å unngå dette albumet.

--------------------

For de som lurer er dette ikke noe fast opplegg som Metal Søndag. Hard Rock Torsdag kommer ikke til å være noe som er fast på torsdager. Neste gang jeg føler for å skrive om et hard rock album kan det være på en mandag eller onsdag.
Og neste gang er det ikke sikkert at jeg skriver om et hard rock album. Det kan bli Prog Rock Torsdag, Jazz Mandag eller Punk Lørdag. Og dette kommer til å være uregelmessig, så ikke forvent noe slikt hver uke.
Grunnen jeg gjør dette er fordi det er mer musikk enn bare metal, men Metal Søndag kommer selvsagt til å gå hver søndag som normalt.

0 Comments: