søndag, oktober 01, 2006

Metal Søndag 1. oktober


Autopsy - Severed Survival
Peaceville Records, 1989

Skal du bare kjøp et eneste death metal album i hele ditt liv er du seriøst teit, men Severed Survival er en god kandidat for akkurat det formålet.
Som du kanskje ser på bildet over er det to forskjellige platecovers. Det til høyre ble for grotesk for sensuren og byttet ut med det til venstre. Heldigvis får du begge covers når du kjøper Severed Survival i dag (coveret kan brettes ut (+ du får 2 kule bonusspor).
Som du kanskje forstår er det snakk om old school death metal slik den skal være. Dette albumet har virkelig vært en viktig inspirasjon til mange gode death metal band.

Dette albumet har alt et ekte old school death metal album skal ha. Brutalitet som river som faen og ekte death metal vokal. Dette er faktisk et av de albumene som satte standarden i hvordan death metal vokal skulle være. Med andre ord uforståelig growling. Lyrikken er slik den skal være, fylt med nekrofili, grusom død, pest og en hedensk frelser som pisser på deg. Trommingen er også tøff og gir støtte til brutaliteten. Det er ikke en eneste blast beat på hele albumet, men allikevel er trommingen brutal og ond.
Og riffene er selvsagt drittøffe og direkte dødelige.
Ja dette er 100 % ekte old school death metal slik den var på slutten av 80-tallet/begynnelsen av 90-tallet.

Er du en tilhenger av death metal er dette albumet obligatorisk. Det krever noen runder i spilleren for å sitte inne, men jeg har liten tro på at noen kommer til å angre på at de kjøpte Severed Survival.

----------------

Får du går løs på musikkvideoene jeg pleier å poste må jeg anbefale et kult lite flashspill.
Spillet går ut på å skyte zombier, men det som gjør dette spillet kult og relevant for meg å poste her er at musikken er brutal death metal. Og spillets hastighet er avhengig av musikken.
Liker du brutal death metal burde seriøst klikke her.
Husk å skru OPP LYDEN!

Nå over til metal musikkvideoer som vanlig.

Amon Amarth - Runes to My Memory

Mötley Crüe - Smoking in the Boy's Room

Kyuss - Freedom Run

Nuclear Assault - Brainwashed

Tankard - Space Beer

Dawn - The Knell And The World

0 Comments: