søndag, september 10, 2006

Metal Søndag 10. september


Exodus - Bonded by Blood
Torrid Records, 1985

Enhver metalhead med respekt for seg selv har ganske solid dose med 80-talls thrash i sin platesamling, og i den samlingen burde det være mulig å finne Bonded by Blood av Exodus.
Bonded by Blood skulle egentlig komme ut i 1984 men plateselskapet var en gjeng med idioter som utsatte utgivelsen til 1985. Man kan bare forestille seg hvor mye mer historisk viktig dette albumet hadde vært om det kom ut som planlagt. I 1984 hadde Bonded by Blood knust alt med sin ekstremitet, mens i 1985 hadde jo death metal allerede begynt å ta form.
Albumet skulle orginalt hete A Lesson In Violence, men de klarte ikke å finne noe brukbart platecover.
Men selv om det kom ut i 1985 forandrer ikke så mye på det faktum at dette er en av de store thrash klassikerne. Dette albumet skal være i din platesamling enten du liker det eller ikke (om du ikke liker det er du i minoriteten).

Selv om dette albumet kom ut senere enn det skulle, så var det et ganske kraftig bombenedslag i thrash scenen. Dette albumet gir lytteren et kraftig slag i tryne så holder uansett hvilket år det måtte være. Drittøffe riff, vold og Satan hele veien i en orkan av drap og juling så det holder. Dette albumet er selveste definisjonen på ekte thrash!
Trangen til intens headbanging er der hele tiden og er kanskje det eneste som hindrer deg fra å drepe noen mens du hører på dette albumet.

Det er ingen tvil om at dette albumet er en klassiker som enhver metalhead med respekt for seg selv burde være godt kjent med. Gjør det selv en tjeneste og kjøp dette albumet om du ikke har det fra før.

-------------------

Nå over til metal musikkvideoer.

Angra - Rebirth

Edguy - All the Clowns

Slayer - The Antichrist

Kreator - Pleasure to Kill

Carcass - Incarnate Solvent Abuse

0 Comments: