fredag, april 21, 2006

Kreasjonisme er GØY!!!!

De som har giddet å sjekke ut lenkeseksjonen har sikkert funnet en flott side som heter SkepticReport.com. En flott side som tar opp alt mulig tull som telepati, tåpelige konspirasjons teorier og selvsagt kreasjonisme.
Kreasjonister tror ikke på evolusjon. De tror heller på at Gud skapte dem slik det står i bibelen, og de tror på syndefloden og Noahs ark. Det er en ting å tro på Gud skapte verden, men når man tror på bibelen bokstavelig og nekter for evolusjon er man ganske skrullete.

Nå til poenget. På SkepticReport.com er det en serie med noen gode gamle artikler som burde leses skrevet av en fyr som heter Bob Riggins.
Det er mye lesestoff og artiklene er lange, men synes du kreasjonisme er gøy burde du virkelig lese dem.

Things Creationists Hate
Tro meg det er utrolig mye kreasjonister hater med denne verden fordi det ikke passer inn med kreasjonisme. Alt i fra DNA til bibelen selv.

Those Naughty Vestigial Bits
Det er ikke bare ting der ut i naturen som kreasjonister hater, men det som i og på kroppen vår også.

The Whole Silly Flood Story
De aller fleste kreasjonister tror på syndefloden, men det er ingen ting som tyder på at det har vært en. Dessuten er det en ganske teit og ulogisk historie.

Creation Research Projects
Hvorfor ser kreasjonister på seg selv som vitenskapsmenn når de aldri gjør noen eksperimenter og hele tenkemåten bak kreasjonisme er praktisk talt det motsatte av vitenskap?
Her er noen eksperimenter de kan gjøre for å bli mer vitenskapelige.

0 Comments: