søndag, februar 27, 2022

Metal Søndag 27. februar


Etter at de to første albumene var suksessfulle, så fortsatte Bullet å utvikle den solide retrosounden med Highway Pirates i 2011. De startet som et band som tilba og prøvde å replisere den klassiske sounden til AC/DC, Judas Priest, Saxon og Accept, og det er ingen tvil om at de fortsatte med det på Highway Pirates, men dette er er et album hvor de nailer sin egen sound. En sound som drar direkte inspirasjon av heavy metal og hard rock fra starten av 80-tallet, men samtidig deres egen. Highway Pirates er hvor Bullet virkelig høres ut som Bullet. Det er høy energi fra start til slutt. Hell Hofer høres ut som Brian Johnson på steroider og hvert riff treffer lytteren hardt med en rendyrket rock 'n' roll magi. Det er umulig å være i dårlig humør når man hører på Highway Pirates.

Highway Pirates er betydelig tightere og har noe av bandets beste låtskriving. Debuten er så simpel og ensformig i sammenligning, så det er ingen tvil om at Bullet har vokst som et band. Debuten er fortsatt et av mine favorittalbum fra dem, men det er ingen tvil om at Highway Pirates står et hode høyere enn både debuten og deres andre album. For meg er dette perfekt heavy metal fra den mer hard rockdrevne siden av sjangeren. Highway Pirates er i mine ører noe av det beste som kom ut på starten av 2010-tallet. Til tross av den old school sounden de går for, så er dette en moderne klassiker.

-----------------------------------------------------------------------------

Attitudes to Human Extinction er et kroatisk death metalband som har gitt ut fire demoer/EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.

Holocausto cover.


0 Comments: