søndag, april 16, 2017

Metal Søndag 16. april
Det er ikke en mangel på nostalgiske band som spiller old school death metal disse dager. Det er noe med spesielt den skitne formen for tidlig death metal som oppsto på 80-tallet og definerte stilen på starten av 90-tallet som gjør at vi ikke kan få nok av den. Cemetery Filth, som består av medlemmer fra både Tennessee og Georgia, har gjort en bra jobb med å fange opp den sounden på denne 13 minutter lange EP-en. Tre låter med skitten og morbid ondskap, og selvsagt er EP-en utgitt på kassett. Riktig nok bare i 45 kopier, men jeg kjøpte en da de ble utgitt i 2014, for jeg kunne høre at dette var et band jeg ikke kunne gå glipp av. Musikken høres akkurat ut som forventer fra denne type retroband. En tung og skitten gitartone, hes growling og null misbruk av blast beats. Cemetery Filth trenger dem ikke for å høres brutale ut og kjører heller på med god gammeldags death metal tromming slik den var på 80- og tidlig 90-tallet.

Det er ingen overraskelser på Screams from the Catacombs. Det er death metal og ferdig med det, og de gjør det riktig. Kassetten er utsolgt, men man kan selvsagt fortsatt høre alt gratis på bandets Bandcamp. Har du 13 minutter ledig, så har du null grunner til å ikke høre på dem, så du kan like godt klikke lenken.

------------------------------------------------------

Inthraced er et finsk melodiøs death metal band som har gitt ut to selvfinansierte EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: