søndag, august 21, 2016

Metal Søndag 21. august
Time Travelling Blues er et album som definerer alt som er riktig med stoner metal. Vi snakker om store kosmiske riff som river hull i tid og rom og drar lytteren ned i dragsuget. Dette er heavy saker, men som også er så ekstremt catchy at man blir fanget opp i musikken med en gang fra første sekund. Riffene er av den klassiske stonertypen som har gått på skole under Tony Iommi og graduert med topp karakterer. De er ikke bare old school, de er tidløse, noe som gjør at dette albumet er en klassiker uavhengig om hvilket år det kom ut. På toppen av de geniale instrumentene, så har man vokalen til Ben Ward. Det høres ut som om de pumpet testosteron direkte i stemmebåndet hans og hasjrøyk rett ned i lungene før hvert opptak. Alt bare høres riktig ut og man ønsker at musikken aldri stopper og at låtene bare fortsetter i all evighet.

Dette er det perfekt stoneralbumet. Og det perfekte metalalbumet. Det er på samme nivå som hvilken som helst klassiker man kan tenke seg. Debuten er fantastisk, men her på dette albumet har de tatt det som fungerte og gjort det enda bedre. Time Travelling Blues er Orange Goblin sitt største mesterverk og alle som liker tung musikk må høre på det.

---------------------------------------------------

BongCauldron er et britisk stoner metal band som har gitt ut 3 demoer/EP-er. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Graveyard Rodeo trommis J. Clyde Paradis døde den 14. august. Det døde mange trommiser i fjor, og det ser ut til at det er like ille i år. Han var også trommis i The Gates of Slumber i 2001, Sourvein i 2008 og en hel rekke andre band. Det siste vi trenger er flere døde trommiser, så det er alltid et stort tap når de dør.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: