søndag, juni 01, 2014

Metal Søndag 1. juni
Regurgitate har alltid vært et kvalitetsband som har stått over de aller fleste goregrindband. De spiller typisk goregrind, men med mye talent. Sickening Bliss er ikke et album hvor alle låtene består av de samme primitive death metal/grindcore riffet og den eneste måten å skille mellom låtene er samplene de har tatt fra skrekkfilmer og/eller pornofilmer. Faktisk er det nesten ikke noen lydsampels å finne, bare kule riff. Hver låt står frem som genial og bra spilt. Det er ren og brutal grindcore hele veien med akkurat rette dosen med death metal som gjør at dette er skikkelig metal. Det er selvsagt splatterlyrikk om råtne lik, brutal drap og tarmer som blir revet ut.  Vokalen er fin blanding av hese skrik og dyp gurglende growling. Trommene er ville og det er blast beats hele veien. Gitarene er brutale. Det høres akkurat ut som typisk goregrind, bare gjort så mye bedre enn så mange andre band i den stilen.

Det er ingenting her som vil overraske veteraner i stilen, annet en hvor jævlig bra dette albumet er. De vet når de skal spille fort som faen og når de skal spille mer sakte og la lytteren bli knust av tunge riff. Det er den perfekte miksen av brutalitet og energi. Uansett hvor mye grindcore og death metal man har hørt fra før, så høres dette friskt og jævlig kult ut. Selv de som hater alt som minner om goregrind må innrømme at disse riffene er jævlig kule. Regurgitate er og blir et av de beste bandene der ute.


---------------------------------------------

Dawn of Valor er et amerikansk power metal band med to selvfinansierte EP-er ute dere kan høre en låt fra dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: