søndag, juli 21, 2013

Metal Søndag 21. juliSepultura var et av de beste innenfor thrash. Jeg sier var fordi de ble til en av de største fiendene av metal på 90-tallet etter at de begynte å spille dårlig rock. Men la oss ikke tenke på det nå og heller fokusere på deres andre album, som er så fucking tøft og full av fantastiske riff at man kan faktisk bli drept. Riffene er bare for tøffe, så at det har hendt at hodene på folk har eksplodert mens de hørte på Schizophrenia. Det er ren thrash hele veien med hes og ropende vokal fylt med ren aggresjon. Man kan høre hint av tidlig death metal i både riff og tromming. Det er den type ekstrem thrash, som unektelig var en viktig del av utviklingen av både death og black metal. Schizophrenia er ikke langt nær så rå, sloppy og lo-fi som debuten. De er betydelig flinkere og mer tight. Selv om jeg elsker sloppy og rå, så må jeg innrømme at det er en forbedring siden de klarer virkelig å spille noen ekstremt intense riff som de kanskje ikke hadde fått til tidligere.

Trenger jeg egentlig å skrive noe mer? Det er fucking ren thrash på sitt beste. Slutt å lese, og sett på Schizophrenia nå! Har du ikke Schizophrenia, så kan du fucke off, og skaffe deg en kopi, eller begå selvmord for å være en svak poser.

--------------------------------------------------

Intervals er et canadisk progressiv metal band som har gitt ut 2 selvfinansierte EP-er. Dere kan høre den siste på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.
0 Comments: