søndag, juli 26, 2009

Metal Søndag 26. juli


Accept - Breaker
CBS, 1981

Dette er albumet Accept endelig ble til Accept. De to forrige albumene jeg skrev om er kun for spesielt interesserte. Dette og resten av 80-tallsalbumene deres er hvor folk flest burde starte når de skal høre Accept for første gang.
Breaker er sjokkfullt av solide heavy metal riff som blander det beste fra metalpionerene Judas Priest og Scorpions sammen med de australske hard rockerne AC/DC. Dette er selveste definisjonen på catchy 80-talls metal. Vokalen til Udo er absolutt inspirert av AC/DC, bare litt mer metallisk og styggere.
I tillegg til å være jævlig bra heavy metal er det tonnevis av hint av tidlig power metal og speed metal. Hadde de ikke fokusert på enkel og kommersiell heavy metal kunne de fort ha utviklet seg til å bli det første skikkelige power metal bandet.

Er du ute etter ren og rettfrem metal er dette albumet for deg. Du må virkelig hate tradisjonell metal for å ikke digge Breaker.

------------------------

Chörnyj Woron er sikkelig ekte tysk thrash metal band av den gamle skole som har gitt ut en demo. Du kan høre dem på deres Myspace.

Nå over til metal musikkvideoer.

Megadeth - Peace Sells

Nocturnal Rites - Awakening

Belphegor - Bondage Goat Zombie

0 Comments: