søndag, september 22, 2024

Metal Søndag 22. september

Selvfinansiert, 2015

80-tallsnostalgi er noe som neppe dør ut med det første. Det er mange som lengter til hard rockens glansdager. Det er tydelig at sveitsiske Chainer gjør det på deres debutalbum Orgasmo Mechanic fra 2015. Ikke bare oser dette av 80-tallet fordi de høres ut som klassisk W.A.S.P., men albumet avsluttes med en låt som heter Back to the 80's. Orgasmo Mechanic er et album som ligger et perfekt sted mellom hard rock og melodiøs heavy metal. Som nevnt høres de ut som W.A.S.P., bare kanskje litt mer glattpolert og melodisk. Chainer gjør med andre ord ikke noe originalt her, men de trenger heller ikke å være så originale.

Orgasmo Mechanic handler om enkel rett frem hard rock og heavy metal som har mye av den samme sounden og følelsen som tidlig W.A.S.P.. Det er jo en sound som fungerer og som ikke trenger noen forandringer. Dette er ren retro-musikk, så dette er ikke noe man hører på for at det er originalt. Dette er noe man hører på fordi det rocker hard og fordi det rocker på den gode gamle måten.

---------------------------------------------------------------------

SweatCollector er et amerikansk grindcoreband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.



0 Comments: