søndag, august 13, 2023

Metal Søndag 13. august

Selvfinansiert, 2015

Encyclia er den første utgivelsen av det italienske black metalbandet laCasta. Teknisk sett er den digitale singelen No Hope, som er en av låtene på denne EP-en, den første utgivelsen, men Encyclia er en mer skikkelig utgivelse i mine øyne. Encyclia er et sekund fra å være 17 minutter lang og det er nesten 17 minutter med veldig moderne black metal som tar tydelig inspirasjon fra hardcore punk. Den ropende vokalen er kanskje det mest åpenlyse hardcore elementet, men det er også hint av det i det instrumentelle. Det er hardtslående og tung black metal som effektivt skaper en atmosfære av ren negativitet og mørke. Dyster og aggressiv hele veien med en veldig god tyngde. Det er en lo-fi kvalitet til lydproduksjonen, men på en måte som ikke tar noe vekk fra de knallharde riffene.

Encyclia er en veldig god start for et interessant band som går inn for å skape mørk musikk. Det er ganske rett frem black metal på overflaten, men ettersmaken av hardcore gjør at det høres mer fresht og unikt ut sammenlignet med de uendelige hordene av andre black metalband. Absolutt en utgivelse som er verdt å spore opp hvis du er en fan av den mørke undergrunnen av italiensk black metal.

--------------------------------------------------------------------------------------

Fínín er et amerikansk enmanns black metalband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre musikken på Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.



0 Comments: