søndag, juli 09, 2023

Metal Søndag 9. juli


Etter å ha etablert seg som en mer heavy metal utgave av AC/DC på de forrige albumene, så gikk Bullet for en enda mer hard rocka sound på Full Pull i fra 2012. Jeg vil si at man kan fortsatt beskrive musikken som heavy metal med klare hint av både Accept og Judas Priest på enkelte låter, men det er ingen tvil om at Bullet virkelig går for en AC/DC sound på dette albumet. Full Pull går for den simple, men effektive sounden til debuten fra 2006. Solid og rett frem hard rock slik som AC/DC spiller. Skikkelig boogie hard rock rett fra slutten av 70-tallet. Alt i fra rytmene til de enkle riffene, så kunne dette godt ha vært et album fra AC/DC. Og selvsagt er vokalen til Dag Hell Hofer på plass med den nesten identiske skrikende stemmen til Brian Johnson.

Full Pull er tvers igjennom et jævlig bra album. 41 minutter (hvis du har utgaven med et bonusspor) med skikkelig hard rock med et hint av heavy metal som har den rette stemningen og energien man får fra AC/DC. Det er ikke et album som krever noen lang anmeldelse eller dyp analyse. Digger du denne type musikk og det du har hørt av Buller fra før, så er det en selvfølge at du skal skaffe deg Full Pull.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Adastia er et romansk symfonisk power metalband som har gitt ut en selvfinansiert EP. Dere kan høre dem på deres Bandcamp.

Nå over til metal musikkvideoer.



0 Comments: